zaterdag 3 september 2011

EXPOSITIE SUMMERSALE


Summersale – expositie door Pauline van Schoonhoven

De afgelopen jaren vechten twee maatschappelijke onderwerpen om voorrang: de financiële crisis en het milieudebat. Door de financiële crisis zijn prangende milieuvraagstukken naar de achtergrond verdreven. Maar tijdens de expositie Summersale van kunstenaar Pauline van Schoonhoven (1975) hoef je niet meer te kiezen tussen je portemonnee en het milieu.

In het voormalige BP station de Roze Tanker in Amsterdam-Noord exposeert van Schoonhoven vanaf 10 september oude en nieuwe schilderijen. Haar eerdere werken gaan in de uitverkoop en kunnen tegen recessieprijzen gekocht worden. Voor haar nieuwe werk recyclede zij een aantal van haar oude schilderijen. Deze sliced-up werken zijn samengesteld uit verscheurde en afgeschreven stukken canvas.

Pauline van Schoonhoven is in 2001 afgestudeerd aan de Gerrit Rietveld Academie. Ze woont en werkt in Amsterdam. Haar werk bestaat uit abstracte schilderkunst, installaties en eigenzinnige interieurvormgeving. Sinds 2005 werkt zij als zelfstandig interieurontwerper en meubelmaker. Kijk op www.pauvas.nl voor een overzicht van haar werk.
-------------------
Summersale - Pauline van Schoonhoven (info@pauvas.nlwww.pauvas.nl)

Opening: 10 september 2011 v.a. 15.00 uur
Locatie: de Roze Tanker, Nwe Leeuwarderweg 16, Amsterdam-Noord.
De expositie Summersale loopt tot 10 oktober, bel voor een afspraak 06-41235413.

De Tanker is open op woensdag van 14.00-16.30 uur en op vrijdag van 13.00-14.30 uur.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten